Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Книга на денот

Цена од: 350 мкд
Медеја е една од најозлогласените жени во канонот на грчката трагедија. Водена од совеста да ја напушти својата корумпирана татковина, пристигнува во Коринт со својот сопруг, херојот Јасон. Тој е добредојден, но таа е означена како аутсајдер – а потоа ја открива ужасната тајна зад правото на власт што го полага кралот.
Продукти: 0

    Вашата кошничка е празна

Вкупно: мкд 0  

katalog
katalog
katalog
В© Copyright 2012 by iVote