Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Комплет: „Мајки“, „Прашина“ и „Сенки“,
Шифра : MF-KOM-2
Година на издавање : 2012
Прегледaна: 1587 пати
Коментари вкупно: 0
Димензии : n/a
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Комплет 3 ДВД-ја, сценарио и режија Милчо Манчевски. Сите филмови се со титл на англиски, албански и македонски јазик.

Мајки (2010)
http://kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=11416

Прашина (2001)
http://kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=11431

Сенки (2007)
http://kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=11432
Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote