Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Комплет; „Пред дождот“, „Прашина“, „Сенки“, „Мајки“
Шифра : MF-KOM-3
Година на издавање : 2012
Прегледaна: 3686 пати
Коментари вкупно: 0
Димензии : n/a
Јазик: MK


Овој производ го нудат:

    Немаме податоци

Краток опис

Комплет 4 ДВД-ја, сценарио и режија Милчо Манчевски. Сите филмови се со титл на англиски, албански и македонски јазик.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote