Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Интерактивен курс по англиски јазик

/  
Оригинален наслов на книгата : Интерактивен курс по англиски јазик
ИСБН : 00000000ИАК
Година на издавање : 2013
Издавачка куќа : Cambridge University Press
Прегледaна: 2362 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: n/a
Димензии : n/a
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Курсот е заснован на еднa од најдобрите книги за учење на англискиот јазик од познатата издавачка куќа Cambridge University Press, а напредната компјутерска технологија овозможува забавно и ефикасно учење на сите вештини истовремено (фонд на зборови, изговор, пишување, читање, слушање).
Содржи модул за препознавање и анализа на говор на светот, бројни анимации, интерактивните симулации и говорно-мисловни игри обезбедуваат учење на највисоко индивидуално ниво. За разлика од учењето во училиште за јазик овој курс ви овозможува самите да изберете кога, каде и колку време ќе учите. Покрај тоа никаде нема да најдете потрпелив учител – тука можете да ги повторувате вежбите толку долго колку што сакате.Темите на лекциите се од секојдневниот живот и деловната средина. Со добиеното знаење самоуверено ќе комуницирате со пријателите што зборуваат англиски, ќе читате книги и ќе пребарувате на интернет. Поради напредната технологија можете кога било да ги проверите резултатите од поедини вежби и да го проверувате своето знаење. Покрај деталните резултати ќе дознаете и кои задачи мора да ги повторите. Бидејќи материјалот за учење е прилагоден на 3 степени на знаење, погоден е за сите членови на семејството: учениците, родителите и бабите и дедовците. Навистина, со овој курс, секој може да го освежи или надгради познавањето на англискиот јазик.
Со целосниот пакет 24/7 English ќе постигнете познавање на англискиот јазик,
а тоа насекаде и секогаш може да ви послужи:
при активно и забавно минување на слободното време,
во работата, при комуницирањето со деловните партнери,
при читање на најновата стручна литература,
на одмори и патувања, при остварување контакти со странци,
за студирање и работа во странство,
при гледање на телевизиски емисии и филмови.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote