Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Lična istorija jednog doba 2 - Vreme otpora 1969-1980 : Piščevi zapisi u sedam knjiga

Dobrica Ćosić  
Оригинален наслов на книгата : Lična istorija jednog doba 2 - Vreme otpora 1969-1980 : Piščevi zapisi u sedam knjiga
ИСБН : 978-86-519-0370-3
Година на издавање : 2009
Издавачка куќа : JP Službeni glasnik
Прегледaна: 457 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 340
Димензии : 26
Корица : тврда
Јазик: SR


Овој производ го нудат:


Краток опис

VREME ISKUŠENJA 1951-1968, knjiga 1 VREME OTPORA 1969-1980, knjiga 2 VREME RASPADA 1981-1991, knjiga 3 VREME MRŽNJE 1992-1993, knjiga 4 VREME PORAZA 1993-1999, knjiga 5 VREME ZMIJA 1999-2000, knjiga 6 SRPSKO PITANJE U XX VEKU knjiga 7


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote