Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Македонија Туристичка карта

/  
Оригинален наслов на книгата : Македонија Туристичка карта
ИСБН : 608204172-0
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : ТРИМАКС
Прегледaна: 756 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: n/a
Димензии : 96х66см
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Туристичката карта на Македонија содржи: Карта, Туристички водич, Сакрални објекти, Споменици, Национални паркови, Ски центри. Од предната страна е картата на која се претставени сите претходно наброени знаменитости и региони, а на задната страна е описот на англиски јазик, поткрепен со слики.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote