Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Менаџмент на рутистички агенции и туроператори

Томо Бојаџиески  
Оригинален наслов на книгата : Менаџмент на рутистички агенции и туроператори
ИСБН : 9989-103-30-2
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Слово
Прегледaна: 479 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 279
Димензии : 21 cm
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

„Менаџмент на туристички агенции и туроператори“ од м-р Томо Бојаџиески e прва книга кај нас која на вака целосен начин и систематизиран начин ги третира прашањата на кои им е посветена. Освен теоретскиот дел, книгата фрла поглед и нуди решенија на ниво на она што е секојденвно, практичко функционирање на туризмот и посебно на секторите во него како што се туристичките агенции и туроперсаторите. Според најкопентентни мислења на професори и познавачи на туризмот, изнесени на крајот од книгата, таа претставува труд кој ќе им биде од полза, колку на студентите и предавачите на туристичките факултети, уште повеќе на самите единици во туристичкиот сектор. Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote