Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Студии за окултизмот : практичен окултизам

Елена П. БЛАВАТСКАЈА,   Игнатиус БАЛА  
Оригинален наслов на книгата : Практический оккулЬтизм
ИСБН : 978-608-201-319-0
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Ѓурѓа
Прегледaна: 832 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 84
Димензии : 115 х 185 mm
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Книгата дава дефиниција за тоа што значи да се биде вистински теозоф. „Срцето мора да биде исполнето со чувство на неодделеност од останатите битија и од
природата“ и така ќе биде „Едно со универзалното сѐ“.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote