Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Убавина и уметност : од Платон до Кроче : зборник по естетика / избор, предговор и вовед кон текстовите Иван Џепаровски ; [превод од старогрчки, латински, италијански, англиски и германски јазик Елена Колева ... и др.]

Група автори (зборник)  
Оригинален наслов на книгата : Убавина и уметност : од Платон до Кроче : зборник по естетика / избор, предговор и вовед кон текстовите Иван Џепаровски ; [превод од старогрчки, латински, италијански, англиски и германски јазик Елена Колева ... и др.]
ИСБН : 9989-144-54-0
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Магор
Прегледaна: 587 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 412
Димензии : 24 cm
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток описОценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote