Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

1 час и 30 минути

Берт Стајн  
Оригинален наслов на книгата : 1 час и 30 минути
ИСБН : 978­-608-­4625-­66-­7
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Готен
Прегледaна: 503 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 207
Димензии : /
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Берт Стајн повторно ги разбива конвенционалните методи на раскажување! Роман пишуван како сценарио или сцена рио пишувано како роман? Ова е второ дело на Берт Стајн, и на некој начин про должение, или паралелен универзум на тој прикажан во пр виот роман, „3 минути и 53 секунди.“ Протагонистот влегува во „филм,“ а филмот ја следи него вата приказна.  Овој анти­херој на пат да стане човек од крв и месо во потрага по самоосознавањето се сретнува со некои од клучните приказни од светот на филмот, анимацијата и ви зу елната уметност и ги филтрира низ сопственото искуство во една калеидоскопска слика која што ни ја прикажува на на чин на којшто само Берт Стајн знае. Животот е еден нискобуџетен филм!


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote