Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Промоција на целите и вредностите во надворешната политика на РМ за остварување на стратешките интереси

Гордана Јаневска  
Оригинален наслов на книгата : Промоција на целите и вредностите во надворешната политика на РМ за остварување на стратешките интереси
ИСБН : 978-608-65594-0-3
Година на издавање : 2013
Издавачка куќа : Графотрејд Скопје
Прегледaна: 357 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 135
Димензии : 25x17
Корица : тврда
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Промоција на РМ како демократска и модерна држава и градење афирмација на нејзиниот углед во рамките на мегународната заедница,соработка со странските партнери на глобално ниво во напорите за јакнење на стабилноста и безбедноста,членство во Нато,ЕУ,како и опис на природните убавини.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote