Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Стратегиски менаџмент во туризмот

Луиз Мутињо  
Оригинален наслов на книгата : Strategic management in tourism
ИСБН : 978-608-229-340-0
Година на издавање : 2012
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: 518 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 328
Димензии : 185х245
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Целосно преработен со нови поглавја што ги поврзува стратегиското размислување

и Стратегиски менаџмент во туризмот, второ издание, ги анализира влијанијата на средината и најголемите фактори што влијаат врз меѓународниот успешното учебник за оваа книга, исто така, опфаќа функционален иновации. Преку новите увиди и преработените и осовремени дава интегриран спој помогне на така, е корисна и за

дејствувањето во менаџментот на туризмот, овој детален учебник ви обезбедува аналитичко вреднување на најважните глобални трендови во туризмот. круцијалните прашања на менаџмент на туризмот. По прво издание коешто сега е главен курсевите по туризам, маркетинг-стратегија, е-туризам, менаџмент и стратегиски концепти, оваа книга што ќе им студентите во нивната натамошна кариера, но, исто професионалците од туристичкиот сектор.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote