Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Потрошувачка психологија на туризмот, гостопримливоста и на забавните содржини, книга 1

А.Џ. Вудсајд,   Џ.Ај. Крауч,   Џ.А. Мазанек,   М. Оперман,   М.Ј. Сакаи  
Оригинален наслов на книгата : Consumer Psychology of Tourism, Hospitality and Leisure
ИСБН : 978-608-229-620-3
Година на издавање : 2014
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: 417 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 400
Димензии : 155х235
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Книгата се фокусира на опширната тема на психологијата на потрошувачот и како таа е применета во полињата на туризмот, гостопримливоста и забавните содржини. Дава општ преглед на актуелните размислувања и претставува неколку нови теории и методи за анализа. Основно четиво за истражувачи и практиканти кои што работат со потрошувачи и нивните избори и перцепции. Дадените специфични примери се меѓународни по природа и даваат добро балансирана книга што ќе биде од особен интерес за оние кои што ги изучуваат и ги истражуваат областите од маркетинг, туризам, гостопримливост и забавни содржини.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote