Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Планум

Александра Шаровиќ Атанасовска  
Оригинален наслов на книгата : Планум
ИСБН : 978-608-4569-41-1
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Паблишер
Прегледaна: 1095 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 254
Димензии : 140х230
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

ПланУМ е моќна интерактивна алатка за унапредување на личните потенцијали на секој поединец. Помага при кристализирање на посакуваните цели и дефинирање на детална мапа и план за нивна реализација.

ПланУМ е личен водич кој ќе го стимулира вашиот континуиран развој нудејќи уникатен и структуиран процес кој се базира врз техники и вежби од коучинг-методологијата со фокус кон решенија.

ПланУМ е персонализирано решение за секој кој води грижа за својот личен и професионален напредок. Oд ученици и студенти кои амбициозно ја планираат својата иднина, па сè до професионалци од различни области со набиени агенди и потреба да го систематизираат своето секојдневје и да воведат ред во сопствените животи.

Не постои скратен пат до успехот. Затоа ве охрабруваме да го користите планумот континуирано и да го следите унапредувањето на секој аспект од вашиот живот. Ве очекува изненадувачки ефект кој ќе ви ја разбуди свеста за многу скриени потенцијали кои чекаат да бидат искористени.

СВРТЕТЕ НОВ ЛИСТ!Оценка од корисниците

5 звезди

1

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
5
1

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote