Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Star Wars: Absolutely Everything You Need to Know

Adam Bray Cole Horton  
Оригинален наслов на книгата : Star Wars: Absolutely Everything You Need to Know
ИСБН : 9780241183700
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : DK
Прегледaна: 406 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 200
Димензии : 236 x 282mm
Корица : тврда
Јазик: EN


Овој производ го нудат:


Краток опис

Star Wars trivia, strange-but-true facts and fascinating "Did you know?" Q&As via a highly engaging infographic design. Find out who cleans the floors of the Death Stars and what takes 1,000 years to digest its victims! From movie-making trivia to quirky facts you never knew, this guide will excite new and old fans alike of Star Wars Rebels™Star Wars: The Clone Warsand the Star Wars movies I-VI.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote