Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Нема карта за 7 одд.

/  
Оригинален наслов на книгата : Нема карта за 7 одд.
ИСБН : 608-204-018-x
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : ТРИМАКС
Прегледaна: 455 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 24
Димензии : 21*24
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Немите карти по географија за 7 одделение се користат како дополнителни помагала на часот за надополнување и потврдување на знаењето. Во немите карти се наоѓа карта на Европа и Балканскиот Полуостров, како и повеќе карти на Р. Македонија, изработени со метод на сенки и со претставена речна мрежа. Освен немите карти овде има прашања и задачи за проверка на знаењето.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote