Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Нема карта за 8 одд.

/  
Оригинален наслов на книгата : Нема карта за 8 одд.
ИСБН : 608-204-056-20
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : ТРИМАКС
Прегледaна: 426 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 36
Димензии : 22*24
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Немите карти по географија за 8 одделение се користат како помошни средства за часот по географија со кои може да ги надополните и потврдите вашите знаења. Овде се опфатени Европа и Азија како континенти, како и поголем број на држави кои припаѓаат во нив. Картите се изработени со метод на сенки во кои ќе може да се внесуваат одредени податоци во зависност од задачата.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote