Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Не е важно колку си добар, важно е колку добар сакаш да бидеш

Пол Арден  
Оригинален наслов на книгата : It's not how good You are, it's how good You want to be
ИСБН : 978-9989-187-49-0
Година на издавање : 2008
Издавачка куќа : Издавачки центар ТРИ
Прегледaна: 684 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 126
Димензии : 18
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Не е важно колку си добар... е кон­ци­зен водач како да го изградите по­големиот дел од себеси - џебна „Биб­лија“ за талентираните и сра­­­меж­ливите да го направат не­за­­мис­ливото замисливо и не­воз­мож­но­то можно.

Без оглед на тоа дали сте штотуку дипломирани, самовработени или генерални директори, оваа книга е од непроценлива вредност за секој што се стреми да успее.Исто како што Уметноста на војувањето од Сун Цу повеќе се чита како лекција по бизнис стратегија отколку како лекција по војување во војничката смисла на зборот, или како што Принц на Макијавели, иако е напишан за владеењето, се користи како водич за менаџментот, така и оваа книга го користи креативниот процес на добро рекламирање како метафора за деловната практика.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote