Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

ЗБОРУВАТЕ ЛИ МАКЕДОНСКИ?

Марија Кусевска  
Оригинален наслов на книгата : Do you speak Macedonian?
ИСБН : 9989-0-1103-6
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Просветно дело
Прегледaна: 745 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 224
Димензии : 210 х 295
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

ЗБОРУВАТЕ ЛИ МАКЕДОНСКИ?

ЗБОРУВАТЕ ЛИ МАКЕДОНСКИ е почетен курс за македонски јазик за странци.

Целта на курсот е да ги доведе изучувачите до едно ниво на кое тие слободно и со самодоверба ќе можат да го употребуваат македоснкиот јазик во секојдневната комуникација.

Ги опфаќа нивоата А1, А2 и Б1.

Учебникот содржи лекции, вежби, граматички објаснувања, македонско-англиски речник и ЦД со материјал за слушање.

Основни карактеристики:

- комуникативен методолошки пристап, создавање ситуации блиски до реалните,

- обединување четири јазични вештини: слушање, читање, зборување и пишување,

- јазик којшто е природен и применлив,

- развивање течност и точност во изразувањето.

Ова е почетен курс од кој реално се пројави потреба на теренот, затоа Просветно дело се нафати да го реализира проектот и да ги задоволи потребите на побарувачите.

Реално, како издавач, мислиме дека ефектот од книгата ке се покаже за кратко време.

Им посакуваме успех на сите кои ќе го изучуваат и применуваат македонскиот јазик.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote