Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Дидактички игри по математика

/  
Оригинален наслов на книгата : Дидактички игри по математика
ИСБН : 978-608-247-526-4
Година на издавање : 2016
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: 217 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 16
Димензии : 21
Корица : тврда
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Овој комплет ресурси преставува збир од математички дидактички игри наменети за учениците од 4 до 6 одделение во основното деветгодишно образование според програмата по математика на Меѓународниот центар за испити на Кембриџ.

Дополнети со упатства за играње, игрите даваат можност за совладување на математичките вештини на едукативен и забавен начин, како во училница, такак и надвор од неа.

Овие игри се реупотребливи. На нив може да се пишува со обичен фломастер, а се брише со хартиено марамче, ткаенина или сунѓер.

Комплетот содржи:

- 16 илустрирани игри со упатства, кои покриваат повеќе области од програмата по математика за 4 до 6 одделение.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote