Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

МАНАКИ

Роберт Јанкулоски  
Оригинален наслов на книгата : МАНАКИ
ИСБН : 978-9989-9633-9-1
Година на издавање : 2017
Прегледaна: 214 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 180
Димензии : 23
Корица : тврда
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Монографија за фотографското творештво на Јанаки и Милтон Манаки, првите сниматели на Балканот. Во книгата се репродуцирани 128 фотографии скенирани директно од стаклените плочи (негативи) поради што квалитетот е на највисоко ниво. Текстот е објавен на три јазици: македонски, англиски и француски. Книгата е резултат на 16 годишно истражување од страна на Проф. м-р Роберт Јанкулоски.                                    
Рецензенти на изданието се: Валентино Димитровски и м-р Игор Старделов.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote