Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Дијанетика: Еволуцијата на една наука

Л.Рон Хабард  
Оригинален наслов на книгата : Dianetics: The Evolution of a Science
ИСБН : 978-87-7688-806-0
Година на издавање : 2004
Издавачка куќа : New Era
Прегледaна: 159 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 202
Димензии : 15x23
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Дијанетика: Еволуцијата на една Наука е сопствена
приказна за тоа како Л. Рон Хабард го открил
Реактивниот Ум кој лежи во основата на проблемот
и го поробува Човекот.
Напишана за да се совпадне со издавањето на
Дијанетика: Модерна Наука за Ментално Здравје, Дијанетика:
Еволуцијата на една Наука била првично издадена како фељтон во едно
национално списание. Тоа издание се распродало за неколку денови,
причинувајќи илјадници писма и креирајќи бура од интересирање
која прераснала во феномен ширум светот. Дијанетика: Еволуцијата
на една Наука ги содржи единственото сведоштво за тоа:
• Како функционира оптималната сметачка машина – умот
• Како Рон ја открил Основната Личност
• Како било издвоено Динамичкото Начело на Постоењето
– ОПСТАНИ!
• Како влегуваат погрешните одговори во умот и
остануваат притиснати, за понатаму да даваат погрешни
одговори
• Како изгледаат „Демоните“ на умот
• Како бил откриен енграмот
• Како биле развиени дијанетичките техники
Тоа е причината зошто Еволуцијата на една Наука е
приказната за најголемата авантура од сите можни авантури –
истражувањето кое го откри Реактивниот Ум и технологијата
која ќе го порази. Тој ја напиша за вие да го знаете тоа.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote