Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Прирачник за претклиери

Л.Рон Хабард  
Оригинален наслов на книгата : Handbook for Preclears
ИСБН : 978-87-7688-809-1
Година на издавање : 2009
Издавачка куќа : New Era
Прегледaна: 160 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 422
Димензии : 15x23
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Книгата Прирачник за Претклиери е легендарен
прирачник за самопроцесирање кој го обележува
преодот на темата Дијанетика во Скиентологија.
Ова се откритијата кои го обелоденуваат феноменот
на ЖИВОТНИОТ КОНТИНУУМ – механизмот со
кој единката несвесно ги презема слабостите на починатите или
заминатите луѓе, се додека не престане да го живее сопствениот
живот. Значи, тука лежат одговорите за тоа како да се ослободите
од оние „ваши“ делови кои не се навистина ВАШИ. Книгата
вклучува:
• Есеи кои го даваат најопширниот опис на Идеалната
Состојба на Човекот
• Човековиот Ум, како функционира и која е неговата
основна цел
• Контролниот Центар, „свеста на свесната единица“ и
како тој е ПРИЧИНА врз телото и околината
• Петнаесетте Акти за самопроцесирање кои ја
придвижуваат единката од ЕФЕКТ кон ПРИЧИНА –
процеси кои се толку моќни и поради кои оваа книга е
позната како книга на чудата
Ова издание на Прирачник за Претклиери е направено за лесна
употреба во процесирањето. Во оваа книга е обезбедено место за
одговорите на прашањата за процесирање. Како резултат на тоа
вие ќе имате траен и целосен запис за сопствениот кејс, кој ќе
се користи за идно процесирање. При самопроцесирање,
Прирачникот за Претклиери се користи заедно со
Самоанализата.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote