Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Како да ја употребувате Дијанетиката
Шифра : 978-1-4031-8743-7
Година на издавање : 2009
Прегледaна: 192 пати
Коментари вкупно: 0
Димензии : 13.5x18.5
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Очигледно е дека болните искуства од нашето минато имаат ефект врз нашето сегашно однесување-но до кој степен, и зошто? Тоа е предметот на Дијанетиката.
Ова DVD со два диска е придружник на книгата Дијанетика: Модерна Наука за ментално Здравје, нашироко читаната и нашироко ценета книга кога било напишана на темата на човековиот ум. Изваден од страниците на книгата, овој филм открива како негативните искуства од вашето минато причинуваат вашиот ум да застрани од разумната мисла и однесување-без вие воопшто да го знаете тоа. Исто така, овој филм ве учи како исправно да користите една Дијанетичка аудитинг постапка за да ги лоцирате овие минати искуства и да ги отстраните нивните негативни последици.
Дијанетиката ви овозможува да го извлечете најдоброто од себеси: да бидете доверливи, разумни, продуктивни и креативни. Со други зборови, вие можете да бидете самите вие - слободни да уживате во животот и да го достигнете вашиот целосен потенцијал. Тоа е целта на Дијанетиката.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote