Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Беџ: Градочувар

Private Print  
Оригинален наслов на книгата : Беџ: Градочувар
ИСБН : 999557
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Приватен принт
Прегледaна: 118 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 1
Димензии : 55 cm
Корица : тврда
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Беџ со дијаметар од 55 см со цитати од текстовите на Живко Поповски од книгата: „На Скопје, со љубов! - Архитектонската мисла на Живко Поповски“, приредена од Анета Христова-Поповска и Мери Батакоја и објавена од Private Print, Скопје, 2017 \\\ A badge with a diameter of 55 cm, with quotations from the writings of Zivko Popovski from the book: "To Skopje, with love! - The Architectural Thought of Zivko Popovski", edited by Aneta Hristova-Popovska and Meri Batakoja, and published by Private Print, Skopje, 2017.


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote