Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

Практикум по македонски јазик со култура на изразувањето 1

Елизабета Бандиловска,   Билјана Маленко  
Оригинален наслов на книгата : Практикум по македонски јазик со култура на изразувањето 1
ИСБН : 978-608-247-635-3
Година на издавање : 2017
Издавачка куќа : Арс ЛАМИНА
Прегледaна: 33 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: 132
Димензии : 170x235
Корица : мека
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Овој практикум првенствено им е наменет на студентите од Педагошкиот факултет „Св. Климент Охридски“ во Скопје кои го слушаат предметот Македонски јазик со култура на изразувањето 1 на групите Одделенска настава и Предучилишно воспитание, на македонски, на албански и на турски наставен јазик, како и на студентите кои го слушаат предметот Македонски јазик на групата Библиотекарство. 


Секако, може да им послужи како корисно јазично помагало на наставниците и на учениците од основните и од средните училишта, како и на сите оние што сакаат да ги проверат своите знаења од областа на правописот и на правоговорот.


Практикумот произлегува од повеќегодишната наставна практика спроведувана на горенаведените студиски програми, но и од потребата да им се приближат на студентите основните знаења од теориски и од практичен аспект од областа на правописот и на правоговорот. Оттука, неговата основна цел е да придонесе кон полесно и поуспешно совладување на понудениот јазичен материјал и оспособување на студентите за негова практична примена, не само во нивната работа како идни учители и воспитувачи туку и во секојдневната јазична комуникација.


Во оформувањето на овој практикум несебична поддршка и помош ни дадоа и нашите рецензенти со нивните забелешки и сугестии, за што им изразуваме голема благодарност.Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote