Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории
Продукти: 0
Цена 0 мкд

Препорачуваме

М@Па – мултимедијален CD-ROM

Игор Исаковски  
Оригинален наслов на книгата : М@P – multimedia CD-ROM
ИСБН : 9989-928-24-X
Година на издавање : 2001
Издавачка куќа : Блесок
Прегледaна: 1952 пати
Коментари вкупно: 0
Број на страни: n/a
Димензии : 120x120
Корица : тврда
Јазик: MK


Овој производ го нудат:


Краток опис

Овој CD-ROM има за цел пошироко да ја презентира македонската култура, но и да понуди поле за споредба помеѓу литературите и културите воопшто.

М@Па, меѓу другото, содржи:
- првите 20 броеви на Блесок
- 17 е-книги
- 400+ фотографии на автори и 550+ био-библиографски белешки
- 1000+ фотографии
- 4500+ страници текст
- интегриран пребарувач и многу други нешта!
* на македонски, англиски и француски


Оценка од корисниците

5 звезди

0

4 ѕвезди

0

3 звезди

0

2 ѕвезди

0

1 ѕвезда

0

Просечна оценка
0
0

Коментари од корисниците

Copyright 2012-2018 by iVote