Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Маркетинг понуда

KupiKniga.mk е првиот македонски портал за електронска трговија со книги кој всушност претставува агрегатор на
понудата од повеќето издавачки куќи во Македонија. Целта на нашиот портал е сите љубители на пишаниот збор да ги
донесеме на едно место заедно со сите издавачки куќи во нашата земја и регионот.


Зошто Вашата реклама да ја поставите на KupiKniga.mk?

  • KupiKniga.mk е најголемата онлајн книжарница во Македонија.
  • Над 54.000 единствени посети за само неколку месеци.
  • Постојан пораст на бројот на посетители и лојални членови на KupiKniga.mk.

 


 

Приказ за рекламирање:

 

 

Ценовник:

 

Банер позиција Димензии Цена (евра/седмично) Цена (евра/месечно)
1 739 x 75 60 eur 210 eur
2 530 x 100 50 eur 180 eur
3 180 x 180 35 eur 120 eur
4 180 x 90 20 eur 70 eur
5 205 x 100 45 eur 150 eur
6 530 x 100 20 eur 70 eur
7 945x100 30 eur 100 eur
preloader   300 eur 1 000 eur
floater   180 eur 650 eur

Контакт и повеќе информации:info@kupikniga.mk

 

 

Copyright 2012-2018 by iVote