Ве известуваме дека ќе можете да купувате на KupiKniga.mk и за време на новогодишните празници. Испорака на нарачките направени во периодот од 27.12.2013 до 8.01.2014 година ќе се врши по 9.01.2014.

е-адреса: Лозинка:

Категории

Вести Мојата кошничка (0)

Вести од нас и Книжарниците


 • 19.02.2018

  Добитник на книгата „Се гледаме наскоро.Е.“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Се гледаме наскоро. Е.“ е Ивица Ѓорѓиев. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте го романот  „Мистериозниот странец“ http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 12.02.2018

  Добитник на книгата „Како да бидеш парижанка, каде и да си“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Како да бидеш парижанка, каде и да си : љубов, стил и лоши навики“ е Дивна Милева. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте го романот  „Се гледаме наскоро. Е.“ http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 29.01.2018

  Добитник на книгата „Лалето на Истанбул“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Лалето на Истанбул“ е Дардан Алили. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата „Фениксот на заборавената љубов“ http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 22.01.2018

  Добитник на книгата „Има ли назад?“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Има ли назад?“ е Христијан Ангеловски. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата „Лалето на Истанбул“ http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 15.01.2018

  Добитник на книгата „Смртта нема сенка“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Смртта нема сенка“ е Маја Атанасовска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата „Има ли назад?“ http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 25.12.2017

  Добитник на книгата „Во водата“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Во водата“ е Верица Спасеноски. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте го возбудливиот трилер "Смртта нема сенка"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 18.12.2017

  Добитник на книгата „Нешто слично на љубов“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Нешто слично на љубов“ е Радмила Лекоска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте го возбудливиот трилер "Во водата"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
 • 11.12.2017

  Добитник на книгата „Те љубам - тоа е вистината“
  Kupi Kniga


  Добитник на книгата „Те љубам - тоа е вистината“ е Биљана Томевска. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор. KupiKniga.mk повторно ги наградува своите членови. Пријавете се на следниот линк и добијте ја книгата "Нешто слично на љубов"  http://kupikniga.mk/PrizeContest.aspx?Code=3  
В© Copyright 2012 by iVote