20 најпродавани наслови на КупиКнига во 2020 година!

Во овој предизвикувачки период, повеќе од кога и да било, моќта на книгата ги засилува врските меѓу луѓето и ги проширува нашите видици. Помина една навистина тешка година која ќе ја паметиме долго и се надеваме дека нема да се повтори. Најубавата страна на изминатата година е тоа што луѓето одбраа своето слободно време да го пополнат со читање на насловите за коишто можеби и не наоѓаа време кога животот течеше на поинаков начин од сега. На почетокот на новата година, ние ви ги претставуваме најчитаните наслови за 2020 г. Она што ви посакуваме е да имате безброј прекрасни моменти со книга во рака, безброј сонувања со отворени очи…

1. Принцезата Султана: неисплачени солзи – Џин Сасон

2. Апартман во Париз – Гијом Мисо

3. Девојката од Бруклин – Гијом Мисо


4. Е, баш ме заболе – Марк Менсон


5. Тајната на Алексови – Наде Стојилковиќ


6. Бедни луѓе – Фјодор М. Достоевски


7. Лесен начин да ставите крај на пушењето – Ален Кар


8. Богат татко, сиромашен татко – Роберт Киосаки


9. Ќерката на дрвосечачот – Наде Стојилковиќ


10. Тошо Малерот: монологија – Васко Тодоров


11. Т.е. љ.у.б.а.м. – тоа е вистината – Александар Алексов


12. Ако не постои утре – Гијом Мисо


13. Станарката на замокот Вајлдфел – Ен Бронте


14. Девојката и ноќта – Гијом Мисо


15. Пациентот – Себастијан Фицек


16. Моќта на потсвеста – Џозеф Марфи


17. Медитации – Марк Аврелиј


18. Какви што ти се мислите таков ти е животот – Џејмс Ален


19. НОЌ и ДЕН – Вирџинија ВУЛФ


20. Бруклин – Колм Тојбин

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *