ДОБИТНИК НА КНИГАТА „Смртоносна терапија“!

Добитник на книгата „Смртоносна терапија“ е Дарко Русевски. Честитки за наградата и уживајте во пишаниот збор со КупиКнига.мк!
Пријавете се на следниот линк и станете потенцијален добитник на книгата „Девојките од платната“ – https://kupikniga.mk/kniga-podarok/ 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *