„Најдобар сајт на годината“ – 2019 год.!

КупиКнига.мк добитник на награда за „Сајт на годината“ во категоријата „Образование, наука и култура“!

Голема благодарност до сите кои гласаа!

Нашиот сајт постои веќе 7 години и секоја година е поуспешна од претходната токму поради нашите верни корисници и љубители на книгата! Оваа награда и сите пофални зборови упатени кон нас претставуваат дополнителна секојдневна мотивација да продолжиме по овој пат со уште поголеми подвизи и успеси. Се надеваме дека секојдневно ќе ја пренесуваме нашата љубов за книгите кон вас!

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *