Најпродавани наслови во Јуни 2020!

1. Комплет – Принцезата Султана

2. Сестрата на сонцето : приказната на Електра

3. Тајната на Алексови

4. Бедни луѓе

5. Апартман во Париз

6. Хари Потер и Каменот на мудроста

7. Дневникот на писателката

8. Менсфилд парк

9. Далеку од безумната толпа

10. Нежна е ноќта

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *