Последни неколку дена од летните ПОПУСТИ!

Побрзај уште само неколку дена!

Сите оние кои до сега не ја погледнаа оваа понуда и не се спремни за добра фотка од плажа со книга за на „Инстаграм стори“ (Instagram story), КупиКнига.мк ги повикува да се подготват со преглед на оваа врска https://kupikniga.mk/onsale/

Единствената онлајн книжарница што ги нуди насловите на речиси сите издавачки куќи и познати индивидуални автори од регионот, ви овозможува, актуелните изданија да ги читате на ЛЕТЕН ПОПУСТ и да понесете што е можно повеќе книги на плажа за целосно уживање!

Останаа уште неколку дена до крајот на оваа акција ЛЕТНИ ПОПУСТИ која им овозможува на читателите на КупиКнига.мк да ги наполнат своите куфери за летниот одмор и да заштедат пари останувајќи уште некој ден на плажа, со навистина добра книга.

КупиКнига.мк ви посакува да уживате на плажа, да заштедите пари и да читате на попуст!

 

 

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *