21 ден детоксикација на умот предизвик од Жана Полиаков

Publisher: / | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: 21 dan : mind detox izazov | Num. of pages: 277 | Dimensions: 21 | Cover: тврда

think good, look good, do good, live good Жана Полиаков и пријателите Славица Скваер, Драгана Јовановиќ, Ана Жикиќ, Драганa Пјаниќ, Сања Периќ, Милан Бојиќ, Игор Огњановиќ, Вања Бокун Поповиќ, Милица Јевтиќ, Синиша Убовиќ и Ричард Стреитфелдер ви помагаат да ги насочите вашите мисли и да го живеете животот кој го заслужувате!

Price: 450 ден

2 in stock

Compare
Sold By Култура

Report an abuse for product 21 ден детоксикација на умот предизвик од Жана Полиаков

Category:
SKU: 9786082600060

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “21 ден детоксикација на умот предизвик од Жана Полиаков”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in