7 Навики на успешните луѓе

Publisher: Паблишер | Language: Македонски | Year: 2011
Original title: The 7 habits of highly efective people | Num. of pages: 386 | Dimensions: 140 х 205 | Cover: мека

„7 Навики на успешните луѓе“ е обемна програма за развивање на свеста за тоа како досегашните перцепции и претпоставки го попречуваат успехот - како во деловните така и во личните односи. Овој пристап ќе ви го прошири начинот на размислување и ќе ве одведе до поголеми можности и поефикасно решавање на проблемите. Денес Стивен Р. Кови е најпочитуваниот мотиватор во корпоративниот свет. Научете како да ги примените неговите 7 навики - и гледајте како ви го менуваат животот.
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings
(1 customer review)

Price: 500 ден

2 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product 7 Навики на успешните луѓе

Category:
SKU: 9786084569091

Издавачки центар ТРИ

1 review for 7 Навики на успешните луѓе

  1. Rated 5 out of 5

    Tomi Zografski (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in