Ако заспијам, разбуди ме

Publisher: Култура | Language: Македонски | Year: 2018
Original title: Ако заспијам, разбуди ме | Num. of pages: 111 | Dimensions: 20 | Cover: тврда

Среќата, љубовта, болката, тагата се иницијатори за МАРИЈА КОЛЕВА НЕШИЌ пишувањето на оваа книга, која е лесночитлива и многу јасна приказна за животот што сите ние секојдневно го живееме. Кратки и малку подолги мотивациски раскази за тебе, за мене, за сите. Нема ликови и настани, има емоции и сеќавања, некои од нив се доживеани, а некои измислени. Некако длабоко во себе книгата е заслуга на мојата баба и на мојот дедо, врската што постоеше помеѓу нив во нашиот свет се вика љубов, тие како едно за мене претставуваат љубов, разбирање и спокојство. Книгата е за сите луѓе што ми помогнаа да го запознаам светот.

Price: 200 ден

10 in stock

Compare
Sold By Култура

Report an abuse for product Ако заспијам, разбуди ме

Categories: ,
SKU: 978-9989-32-956-2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ако заспијам, разбуди ме”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in