Американски психопат

Original title: / | Num. of pages: 329 | Dimensions: 21 | Cover: мека

Американски психопат е роман кој дава шокантна слика,еден вид декларација на модерното општество.Патрик Бејтмaн е богат, убав, високообразован и интелигентен млад човек кој работи на Вол стрит. Бејтмaн ги поминува утрата во вежбалница, а ноќите во клубовите на Менхетен. Сите веруваат дека Бејтмaн е срамежливото фино момче. Она што неговите пријатели не го знаат е дека Бејтмaн е психопат убиец на чии дела може да им позавиди и Маркиз де Сад. Иако постојано се исповеда за извршените злодела, никој не му верува. Никој не сака да поверува дека пристојното фино момче може некого да повреди и затоа одбираат да ги игнорираат неговите исповеди...
Американски психопат е сатира што истовремено е и возбудлива и застрашувачка, која му ги отвора очите на
читателот за последиците од апатијата во општеството. 
Rated 5 out of 5 based on 4 customer ratings
(1 customer review)

Price: 600 ден

1 in stock

Compare

Report an abuse for product Американски психопат

Category:
SKU: 978-608-4766-08-7

1 review for Американски психопат

  1. Rated 5 out of 5

    Слаѓан Бишковски (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *