Анжелик

Publisher: Топер | Language: Македонски | Year: 2023
Original title: Angélique | Num. of pages: 288 | Dimensions: 20 | Cover: тврда

Дури и ангелите имаат свои демони...

Париз, Божик 2021 година

По срцев удар, Матијас Тајфер се буди во болничка соба. Непозната девојка стои покрај неговиот кревет. Тоа е Луиз Коланж, студентка што доаѓа доброволно да свири виолончело за пациентите.

Штом дознава дека Матијас е полицаец, бара од него да преземе еден прилично посебен случај. Матијас на почетокот се противи, но, конечно, се согласува да ѝ помогне втурнувајќи ги двајцата во смртоносна спирала.

Така почнува една извонредна истрага, чијашто тајна лежи во животот што би сакале да го водиме, љубовта што би можеле да ја имаме и местото што сè уште се надеваме дека ќе го најдеме...

Трескавично, неочекувано, возбудливо, лавиринт од емоции каде што тоа што е сигурно на една страница никогаш не е и на следната.

Price: 240 ден

3 in stock

Compare
Sold By Топер

Report an abuse for product Анжелик

Categories: , ,
SKU: 978-608-208-750-4

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Анжелик”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in