Атом и Ева

Publisher: Готен | Language: Македонски | Year: 2012
Original title: / | Num. of pages: 157 | Dimensions: / | Cover: мека

Авторот ги десемантизира и ги разбива сите значења, сите фрази, сите синтагми и сите елементи на нарацијата, потоа ги ресемантизира. Во тоа постојано меша диспарантни поими. Најчесто се од областа на популарната култура и на современите комуникации, но во таа игривост, во таа зачудност и онеобичување, има и многу интелектуализам, како пристап својствен за него.

Price: 100 ден 80 ден

3 in stock

Compare
Sold By КупиКнига

Report an abuse for product Атом и Ева

Category:
SKU: 978-608-4625-23-0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Атом и Ева”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in