Авантурите на мачорот Перко

Publisher: Едука Мак | Language: Македонски | Year: 2017
Original title: Авантурите на мачорот Перко | Num. of pages: 36 | Dimensions: 20х27 | Cover: /

Во илустрираната книга со приказни за деца „АВАНТУРИТЕ НА МАЧОРОТ ПЕРКО“, хронолошки се опишани некои можни и неможни случки, згоди и незгоди на мачорот Перко од неговото доаѓање до неговото заминување, во семејството во кое порасна и остаре. Неговите итроштини, игрите без крај, неговите уникатни доживувања имаат за цел, да ги насмеат децата и да ги одведат на едно патување низ приказната. Перко е љубопитен, неуморен, незапирлив во откривање на непознатото и голем авантурист. Тој има будни сетила, има многу време за игра, за лов, за трчање, за одмор и уживање, а потоа задоволен долго преде.... УЖИВАЈТЕ во читањето!

Price: 190 ден

8 in stock

Compare
Sold By Едука Мак

Report an abuse for product Авантурите на мачорот Перко

Categories: ,
SKU: 978-608-4737-45-2

Questions and Answers

You are not logged in