Авантурите на Шерлок Холмс

Publisher: Антолог | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: The Adventures of Sherlock Holmes | Num. of pages: 304 | Dimensions: 13x20 | Cover: /

„Детективот консултант“ Шерлок Холмс ги решава злосторствата на криминалците на воодушевувачки начин. Без разлика дали демнат по магливите улички на Лондон или коват заговори во идиличните замоци далеку од метрополата. Тој и неговиот верен колега, доктор Вотсон, решаваат дванаесет збунувачки и мистериозни случаи. Во „Авантурите на Шерлок Холмс“, првата книга со случаите на најпознатиот детектив на сите времиња, се среќаваме со неговите славни и проклето тешки загатки, меѓу кои и „Скандал во Бохемија“, „Шареното чергиче“, „Здружение на црвенокосите“ и многу, многу други!

Price: 350 ден

5 in stock

Compare
Sold By Антолог

Report an abuse for product Авантурите на Шерлок Холмс

Category:
SKU: 978-608-243-319-6

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авантурите на Шерлок Холмс”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in