Бакни ја жабата!

Publisher: ИКОНА | Language: Македонски | Year: 2012
Original title: Kiss That Frog! | Num. of pages: 170 | Dimensions: 14x21 | Cover: тврда

Негативните мисли и емоции се најголемата причина за луѓето да не можат да го исполнат својот потенцијал. Добрата вест е дека вие имате моќ да го промените тоа. Вие можете да ја „бакнете“ својата негативна жаба и да ја претворите во позитивна. Применете ги едноставните, но моќни методи и техники од оваа книга, за секој проблем да го претворите во придобивка и да живеете навистина несекојдневен живот!

Rated 3 out of 5 based on 4 customer ratings

Price: 399 ден

2 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Бакни ја жабата!

Category:
SKU: 978-608-221-058-2

Questions and Answers

You are not logged in