Без оправдувањa!

Original title: No excuses! | Num. of pages: 254 | Dimensions: 140 х 205 | Cover: мека

За да бидете успешни не е потребно да сте родени под среќна ѕвезда, да бидете богати, да имате идеални познанства и врски или специјални таленти. Единствено што ви е потребно е само- дисциплината. За жал, повеќето луѓе или се движат по линија на помал отпор и/или сакаат моментално задоволство - не земајќи ги предвид долгорочните последици од сегашните акции.Без оправдувања! покажува како да успеете на три главни полиња во вашиот живот:1. Вашите лични цели 2. Вашите работни и финансиски цели 3. Вашата севкупна среќа.Наместо да им завидувате на другите и да копнеете по животот што го имаат избраните „среќници“, престанете да наоѓате изговори и прочитајте ја оваа книга! Брајан Трејси е најпознатиот светски гуру за мотивација и продажба. Тој е претседател на Брајан Трејси интернешенал, компанија специјализирана за обука и развој на поединци и организации. Мисијата на Брајан Трејси е да ви помогне да ги достигнете личните и професионални цели побрзо и полесно одошто сте замислувале. Неговите говори и семинари за лидерство, продажба, мотивација, цели, стратегии и креативност ги слушале повеќе од 5 милиони луѓе и 10.000 компании во преку 50 земји ширум светот.

Price: 595 ден

4 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Без оправдувањa!

Category:
SKU: 9786084569084

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Без оправдувањa!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in