Бизнис стилот на Ричард Бренсон

Original title: Richard Branson way | Num. of pages: 176 | Dimensions: 140 х 205 | Cover: /

Во модерниот свет на бизнисот Ричард Бренсон стои сам.Во време во кое доминираат стратези, тој е опортунист со жесток талент за откривање големи бизниси каде што другите се плашат да настапат. Никогаш порано ниту еден бренд не бил толку успешно развиен преку толку широк дијапазон на стоки и услуги. Бренсон е апсолутен градител на брендови.Како го постигна тоа? Што е она во што верува Ричард Бренсон и што направија тој и неговата компанија Вирџин за да бидат за класа подобри од другите?Бизнис-стилот на Ричард Бренсон не ги открива само тајните на извонредниот успех на Бренсон, туку од нив ги извлекува и универзалните лекции и стратегии што можат да се применат во кој и да е бизнис или професија, од одбирање на високи цели до движење побрзо и од куршум, од правење забава од работата до задржување на контакт со обичните луѓе.Во вашите раце ги имате тајните на еден феноменален успех.

Price: 400 ден

Out of stock

Notify me when the product will be in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Бизнис стилот на Ричард Бренсон

Category:
SKU: 9786084569046

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бизнис стилот на Ричард Бренсон”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in