Да се сака тоа што е

Publisher: Концепција | Language: Македонски | Year: 2017
Original title: Loving What Is | Num. of pages: 304 | Dimensions: 210X140 | Cover: мека

Револуционерниот процес наречен „Работата“!

Како гром од ведро небо, како свежо ветре сред пазарот преплавен од совети за тоа што треба да мислите и во што да верувате, се појавува Бајрон Кејти и нејзината „Работа“.


Процесот на „Работата“ се состои од четири прашања кои, применети на одреден проблем, ви овозможуваат она што ве мачи да го согледате во сосема поинакво светло. 
Како што вели авторката: „Не е проблемот тој што ни предизвикува страдање, туку нашето размислување за проблемот.“

Чекор по чекор, низ јасни и интересни примери (дијалози во кои често самите ќе се пронајдете), Да се сака тоа што е ќе ви покаже како можете сами да го користите овој револуционерен процес. Кога ќе поминете низ него, од вас извира чувство на траен мир, радост и љубов.  

 

„Работата на Бајрон Кејти е голем благослов за нашата планета. Во Да се сака тоа што е вие го имате клучот. Употребете го.“

-Екарт Тол

Rated 5.00 out of 5 based on 5 customer ratings
(5 customer reviews)

Price: 450 ден

2 in stock

Compare
Sold By Концепција

Report an abuse for product Да се сака тоа што е

Category:
SKU: 978-608-65519-6-4

5 reviews for Да се сака тоа што е

 1. Rated 5 out of 5

  Anonymous (verified owner)

 2. Rated 5 out of 5

  Anonymous (verified owner)

 3. Rated 5 out of 5

  Anonymous (verified owner)

 4. Rated 5 out of 5

  Anonymous (verified owner)

 5. Rated 5 out of 5

  Anonymous (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in