Дебелото црево – клучот за вашиот поздрав живот

Издавач: Мартина | Јазик: македонски | Година: 2011
Оригинален наслов: / | Бр. на страни: 159 | Димензии: 14 x 11,5 см | Корица: /

Дебелото црево е прочистувачкиот систем на телото. Неопходно е тој систем редовно да се чисти во спротивно ризикуваме да се појават бројни болести.
Постојат две зла што цивилизираниот начин на живот му ги нанесува на телото секој ден.
Едното зло е конзумирањето неприродна и рафинирана храна која не е во состојба да ги исхрани органите одговорни за исфрлање на отпадните материи. Другото зло, кое е посебно распространето помеѓу младите, но и кај постарите не е толку ретко, се состои во нередовното празнење на дебелото црево.
Дебелото црево е тесно поврзано со секоја клетка и со секое ткиво на човековото тело. Секое поглавје од книгата зборува за поврзаноста на одделен дел од човековотот тело со дебелото црево. Кога ќе го проучите она за што пишувам во книгата, ќе можете подобро да го разберете своето тело и ќе можете многу подобро да ги поднесете своите болки.
Оваа книга може да ви помогне да ја избегнете предвремената болест и сенилност. Зошто доаѓа до предвремена старост и смрт? Затоа што луѓето не ја сфаќаат сериозноста од водењето грижа за своето дебело црево?

Цена: 190 ден

2 на залиха

Спореди
Продавач Мартина

Report an abuse for product Дебелото црево – клучот за вашиот поздрав живот

Категорија:
ИСБН: 978-608-4626-14-5

Questions and Answers

You are not logged in