Динамичниот модел на лидерството

Publisher: Паблишер | Language: Македонски | Year: 2019
Original title: Динамичниот модел на лидерството | Num. of pages: 128 | Dimensions: 140/210 | Cover: /

Дали сте во потрага по начин за водење успешен бизнис? Дали се соочувате со кризен период во компанијата или во приватниот живот? Решението е во динамичниот модел на лидерство. Овој несекојдневен модел на лидерство се има докажано во надминувањето на многу професионални и лични проблеми, како и во успешното менаџирање на многу предизвици за тие да не се претворат во кризи. Тој ви нуди применливи стратегии за управување и организирање на бизнисот, како и за правилно комуницирање во една компанија, што доведува до високи резултати и задоволство од работењето. „Капетанот за кризни ситуации“ Милан Крајнц развил динамичен модел кој обезбедува ненаметлив начин за воведување промени во системот. Како што вели самиот, „во тој процес се користат ментални вежби и организациони пристапи кои ни помагаат да се ослободиме од нашите товари од минатото низ седум фази на трансформација, по што сфаќаме дека целиот свет е внатре во нас и дека токму ние сме тие што треба да се развијат ‒ и тоа однатре! Тоа е начинот на којшто можеме да си ја најдеме целта на постоењето и да ја развиеме посветлата страна на нашите животи“.

Price: 400 ден

10 in stock

Compare
Sold By Издавачки центар ТРИ

Report an abuse for product Динамичниот модел на лидерството

Category:
SKU: 978-608-456-988-6

Издавачки центар ТРИ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Динамичниот модел на лидерството”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Questions and Answers

You are not logged in