Дракер за секој ден

Publisher: ИКОНА | Language: македонски | Year: 2011
Original title: The Daily Drucker : 366 days of insight and motivation for getting the right things done | Num. of pages: 480 | Dimensions: 14x21 | Cover: /

Сега, за првпат, најмоќните идеи на Дракер се собрани на едно место – Дракер за секој ден. Компилацијата на четива од целиот негов работен век, Дракер за секој ден ги презентира клучевите за неговото размислување и го спојува неговиот впечатлив корпус од дела. Меѓутоа, оваа книга служи како нешто повеќе од објаснување на делата на Дракер – таа е повик за акција. Како што пишува и самиот Дракер: „Најважниот дел од оваа книга се празните простори на дното на нејзините страници. Таму читателите ќе треба да придонесат со своите дејства, одлуки и со резултатите од овие одлуки. Затоа што ова е книга за дејствување.“

Price: 699 ден

3 in stock

Compare
Sold By ИКОНА

Report an abuse for product Дракер за секој ден

Category:
SKU: 978-608-221-042-1

Questions and Answers

You are not logged in