ЕКОДЕТЕ Приказна плете

Издавач: Едука Мак | Јазик: Македонски | Година: 2016
Оригинален наслов: ЕКОДЕТЕ Приказна плете | Бр. на страни: 36 | Димензии: 20х27 | Корица: /

ЕКОДЕТЕ приказна плете е едукативен прирачник наменет за деца од предучилишна возраст, кој е одобрен за употреба во детските градинки и другите установи за деца, со Решение од Министерот за труд и социјална политика и кој според својата концепција, физиономија и структура е компатибилен за примена и е предвиден како активност во проектот РЕЦИКЛИРАЊЕ СО ИМАГИНАЦИЈА. Прирачникот има за цел развивање свест кај децата од 4-6 години за значењето и важноста на зачувувањето и заштитата на животната средина и создавање здрави еколошки навики. Прирачникот има задача да даде поддршка на стекнување на сознанијата на децата за најактуелните еколошки теми како што е РЕЦИКЛИРАЊЕТО и ЧУВАЊЕТО НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА, што подразбира воспитување на навики за правилен раст и развој.

Цена: 145 ден

5 на залиха

Спореди
Продавач Едука Мак

Report an abuse for product ЕКОДЕТЕ Приказна плете

Категории: ,
ИСБН: 978-608-4737-34-6

Questions and Answers

You are not logged in